Locuitorii din Râmnicu-Vâlcea, nemulţumiţi de închiderea fabricii de Ecstasy din cadrul Oltchim

Închiderea iminentă a combinatului chimic Oltchim i-a determinat pe vâlceni să se așeze la cozi interminabile, în speranța că vor reuși să cumpere ultimele pastile de Ecstasy furnizate de combinat. Chiar dacă liderii sindicali ai cartelului de la Oltchim spun că producţia va continua în ritm normal, vâlcenii s-au panicat și încearcă să-și facă stocuri consistente de Ecstasy.

„Nu se ştie când şi la ce preţ o să se mai găsească. Poate din străinătate, pe bani mulţi. Nu ştiu ce-o să-i mai dau nepoatei mele când o să vrea să iasă la discotecă şi să se drogheze cu prietenii ei. Cumpăr acum, cât mai e la preţ bun. Pe urmă, nu se știe”, declară Aristiţa Pilulici, o pensionară din Râmnicu-Vâlcea.

În prezent, coada la punctul de desfacere al pastilelor de Ecstasy Oltchim se întinde pe câteva sute de metri, iar incidentele n-au lipsit. Autorităţile au trimis la fața locului mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, după ce mai multe persoane care încercau să se bage în față au fost atacate cu bestialitate cu plasele de pensionari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 septembrie 2012 16:09

Alte articole

Vezi mai mult