Look TV a transmis live torturile din închisoarea CIA, dar nu s-a uitat nimeni

În goana după audienţă, Look TV a transmis în direct sute de ore de emisie cu torturi în direct, interogatorii, iar noaptea transmitea Live din celulele teroriştilor încarceraţi în închisoarea secretă CIA. Din păcate, nu s-a sesizat nimeni, pentru că audienţa Look TV a fost mereu zero, foarte puţini români ştiind că există o televiziune numită Look TV.

Agenţii SRI însărcinaţi cu preluarea, torturarea şi supravegherea teroriştilor spun că ei se foloseau de Look TV pentru a păzi celulele de acasă, atunci când nu erau în tură.

“SRI a militat întotdeauna pentru transparenţă. Am vândut drepturile de televizare a torturilor către Look TV. Sincer nu mă mir că nu se uita nimeni la Look TV. Cine să vrea să-l vadă pe porcul de Horia Ivanovici?”, a comentat Robert Acrişor, agent SRI.

Torţionarii de la SRI spun că le pare rău că românii nu au văzut torturile, pentru că ar fi fost un prilej de mândrie pentru organele de anchetă ale statului, iar măiestria cu care aceştia ştiu să bată a fost mereu lăudată de oamenii de la CIA: “În străinătate suntem apreciaţi, în România nu dă nimeni doi bani pe noi. Asta e, ţară de rahat”, a mai spus Robert Acrişor.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 decembrie 2014 08:36
Citește mai mult despre: CIA Horia Ivanovici inchisori CIA Look TV tortura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult