Loredana a ajuns atât de veştedă, că soţul ei a confundat-o cu bradul şi a aruncat-o la ghenă

Mic incident în familia Loredanei Groza. Soțul său a comis o gafă, confundând-o pe Loredana cu bradul de Crăciun ofilit și a dus-o la ghenă. Loredana a încercat să strige, dar i se uscase gletul pe față și îi paralizase temporar gura.

”Era împodobită exact ca bradul, sclipea de la tonele de bijuterii chicioase, am crezut că sunt globurile și de la distanță emana mirosul ăla de veșted, de trecut, de toamnă târzie. Am ridicat-o și am aruncat-o. Ea îmi zisese de ieri să duc odată bradul ăla la gunoi”, explică soțul Loredanei.

Din fericire, Loredana n-a stat mult în ghenă, pentru că a fost găsită întâmplător de un producător TV, care a decis s-o recicleze și a dus-o înapoi acasă: ”Mi s-a părut puțin straniu că soțul meu nu doar că încuiase ușa cu cheia după ce m-a dus la ghenă, dar schimbase și yala. Mi-a spus că pentru mai multă siguranță”, a spus Loredana.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2017 20:42
Citește mai mult despre: brad loredana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult