Bătaie ca-n filmele cu mumii la Casa de Pensii. Loredana Groza, enervată că Anda Adam a încercat să se bage în faţă la coadă, i-a tras câteva lovituri cu poşeta în cap, apoi a încăierat-o, totul sub privirile uimite ale celorlalţi bătrâni de la coadă.bataie_loredana_anda_adam.jpg

Loredana a declarat că Anda Adam a întrebat-o în mod pervers "Coborâţi?", şi ea a zis da din reflex, apoi a căzut pe scări.

Anda Adam spune că s-a dus la ghişeu doar ca să întrebe ceva, dar Loredana susţine că Anda minte: “A dat talonul de pensie, am văzut-o! Mi s-a luat de nesimţite ca asta. M-a călcat cu căruciorul de piaţă pe pantofi”, spune Loredana. Drept replică, Anda Adam a spus că Loredana face playback şi că e mult prea bătrână ca să joace în Mama Mia.

Bătrânii de la coadă spun că nu e prima oară când bătrânele cântăreţe se iau la harţă: “Cât a trăit Stela Popescu le mai separa ea. Acum se bat din orice. Doar Gianina Corondan le mai poate potoli, dar ea vine mai rar pe-aici, că nu trăieşte doar din pensie, are şi salariu la TVR”, spune boşorogii.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 05.10.2018 14:12 Monden

National Cinematografic