Loredana a păruit-o pe Anda Adam, că încercase să se bage în faţă la coadă la pensii

Bătaie ca-n filmele cu mumii la Casa de Pensii. Loredana Groza, enervată că Anda Adam a încercat să se bage în faţă la coadă, i-a tras câteva lovituri cu poşeta în cap, apoi a încăierat-o, totul sub privirile uimite ale celorlalţi bătrâni de la coadă.

Loredana a declarat că Anda Adam a întrebat-o în mod pervers „Coborâţi?”, şi ea a zis da din reflex, apoi a căzut pe scări.

Anda Adam spune că s-a dus la ghişeu doar ca să întrebe ceva, dar Loredana susţine că Anda minte: “A dat talonul de pensie, am văzut-o! Mi s-a luat de nesimţite ca asta. M-a călcat cu căruciorul de piaţă pe pantofi”, spune Loredana. Drept replică, Anda Adam a spus că Loredana face playback şi că e mult prea bătrână ca să joace în Mama Mia.

Bătrânii de la coadă spun că nu e prima oară când bătrânele cântăreţe se iau la harţă: “Cât a trăit Stela Popescu le mai separa ea. Acum se bat din orice. Doar Gianina Corondan le mai poate potoli, dar ea vine mai rar pe-aici, că nu trăieşte doar din pensie, are şi salariu la TVR”, spune boşorogii.

Scris de Ionut
5 octombrie 2018 15:10
Citește mai mult despre: Anda Adam bataie loredana pensii

Alte articole

Vezi mai mult