Loredana a plecat de la Pro încă din 2013! În juriu la “Vocea României” era de fapt Busu deghizat

Oricât ai încerca să-l ascunzi, adevărul tot va ieşi la iveală! Au învăţat-o pe pielea lor angajaţii postului din Pache Protopopescu, care nu au mai putut să ascundă plecarea Loredanei din rândul vedetelor Pro.

Potrivit unor surse interne, Loredana a părăsit Pro TV încă de anul trecut, locul ei în juriul emisiunii “Vocea României” fiind luat de Florin Busuioc, care a reuşit să păcălească publicul vreme de mai bine de un an, apelând cu pricepere la machiaj şi rochii excentrice.

“Abia când un accident vestimentar a lăsat să i se întrevadă un testicul păros, câţiva fani au speculat că ‘Lori’ ar putea fi un impostor”, recunoaşte conducerea Pro TV. “Atunci am decis să recunoaştem totul. Nu mai puteam continua şarada. Cel mai greu a fost să-l convingem pe Busu să se dezbrace de rochie. Era cu ochii în lacrimi. Se ataşase de rolul Loredanei, era viaţa lui paralelă. Când se îmbrăca în Lori, nu mai era un prezentator meteo ridicol, ci o divă ridicolă.”

Vom investiga în continuare zvonurile că Neti Sandu ar fi plecat şi ea de la Pro, fiind înlocuită pe şest cu un mop într-o găleată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult