Vești bune pentru fanii muzicii pop! Îndrăgita artistă Loredana Groza a acceptat să joace în musicalul Mamma Mia, hotărâtă să le arate meserie puștilor de la ABBA, care - potrivit Loredanei - se jucau cu puța în nisip în anii 70, când era ea pe val.

loredana_vocea_romaniei.jpg „ABBA? Da, am auzit de ei. Niște copii promițători! Mi-ar plăcea să joc în piesa lor, sunt convinsă că experiența mea și avântul lor tineresc ar putea face casă bună!”, a declarat diva, scoțându-și monoclul și aranjându-și gulerul elizabetan.

”Deoarece Gică Petrescu nu mai e printre noi și Engelbert Humperdinck nu mai cântă, nu suntem încă siguri pe cine ar trebui să distribuim în rolul masculin. O echipă de arheologi a fost detașată special în acest sens”, a precizat un reprezentant al Muzeului Național de Istorie, unde va avea loc prima reprezentație.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 10.04.2018 16:45 Monden

National Cinematografic