Nu doar baronii locali aşteaptă cu nerăbdare noua lege a monumentelor istorice, care îţi permite să efectuezi lucrări de reparaţie fără autorizaţie de la Primărie! Îndrăgita cântăreaţă Loredana Groza spune că noile prevederi i-ar prinde foarte bine, fiindcă n-ar mai trebui să solicite avizul autorităţilor de fiecare dată când se machiază.

loredana_mistrie_machiaj2.jpg
În anul 1999, o bună parte din faţa Loredanei a fost clasată drept monument istoric categoria B, “reprezentativ pentru patrimoniul cultural local”. Din păcate, asta înseamnă că fiecare intervenţie, fie ea şi strict estetică - împrospătarea fondului de ten, aplicarea de pudră, ruj, rimel, stuc veneţian - necesită depunerea unui proiect tehnic la Primăria de sector, acordul vecinilor şi mai multe vizite la Ministerul Culturii.

“Nu de puţine ori am întârziat la concerte din cauza birocraţiei, iar atunci când filmăm pentru ‘Vocea României’ petrec mai mult timp la primărie decât pe platou. Arhitectul meu ameninţă cu demisia! Sper ca noul regulament să fie mai puţin restrictiv”, se plânge diva.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 04.04.2018 19:16 Monden

National Cinematografic