Loredana, înștiințată că nu mai poate cumula pensia cu venitul din Instagram

Proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu veniturile din Instagram, Youtube sau Tiktok a fost aprobat în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, votat în Parlament şi promulgat miercuri dimineaţă.

Vestea a căzut ca un fulger pentru Loredana Groza, diva primind chiar astăzi o notificare că nu mai poate încasa în acelaşi timp şi pensia, şi banii câştigaţi pe reţelele soţiale cu postările ei incendiar de sexy din ţări exotice.

„Sunt în cumpănă. Dacă optez pentru pensie, nimic nu mă împiedică să fiu sexy şi cool în continuare, dar veniturile vor fi mai mici. Dacă renunţ la pensie, n-o să mai pot merge gratis cu tramvaiul şi nu mai am nici reducere la Catena”, a oftat ‘tanti Lori’, cum e alintată diva de către strănepoţi.

„Persoanele care doresc să pozeze pe Instagram o pot face fără probleme până la vârsta de 85 de ani. Nu vor primi pensie în acea perioadă, dar anii suplimentari de influencereală se vor lua în calcul. Frumix. Pwp!”, a comentat, într-o postare sexy pe Instagram, un reprezentant al Ministerului Muncii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 mai 2021 18:00
Citește mai mult despre: loredana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult