Răcirea accentuată a vremii din ultimele zile i-a dat programul peste cap Loredanei Groza. Dacă înaintea petrecea la machiaj doar două ore, acum a ajuns să piardă și 5 ore pentru a se aranja complet. Asta deși Loredana are nu mai puțin de 5 muncitori care se ocupă de fața ei.

loredana_mistrie_machiaj2.jpg ”Fiind foarte frig, gletul cu care mă dau pe față se usucă extrem de greu”, se plânge diva de la ProTV. ”Problema este că trebuie să stau cu geamul deschis, pentru ca gletul să se usuce natural, nu pot să-l forțez stând într-o încăpere încălzită. Dacă aș face asta, ar apărea mici imperfecțiuni, iar atunci când apari la TV orice mic detaliu contează.”

Loredana spune că nici un bărbat nu poate înțelege prin ce trece o femeie pentru a se face frumoasă. ”La fel cum nu știu ce înseamnă să naști, bărbații nu știu nici cum e să te trezești la 5 dimineața, să pui mâna pe mistrie și să te apuci de treabă, până când tenul tău se nivelează frumos. La câte sacrificii facem noi femeile, ar trebui să ne ridice statuie”, este de părere diva.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 12.10.2015 13:28 Monden

National Cinematografic