Loredana își dezvăluie secretul modului în care arată: ”Pun câte-un sac de fard odată, cu mistria”

Loredana a acceptat pentru prima oară să vorbească despre metoda care o face să arate decent, deși se apropie vertiginos de 174 de ani. Cântăreața spune că niciodată nu iese din casă fără un sac de fard pe față, pe care îl aplică cu mistria. ”Cu mistria, pentru că altfel aș petrece câte cinci ore în fața oglinzii”, își justifică Loredana opțiunea.

Ea recunoaște totodată că nu s-ar putea descurca fără ajutorul partenerului ei de viață. ”Soțul meu mă ajută foarte mult, dacă nu mi-ar căra el sacii cu care mă fardez mai mult ca sigur aș avea probleme serioase de spate. Pentru că am, totuși, o vârstă, chiar dacă nu se vede. Desigur, se ajută de roabă când transportă sacii cu fard, dar tot e un efort și ăsta.”

Loredana a avut parte și de un mic incident, de care nimeni nu știa nimic până acum. ”Acum câțiva ani, aveam casa în renovare și, din greșeală, m-am fardat cu un sac de ciment. Apoi m-a prins ploaia și m-am trezit cu beton pe față. Noroc că un muncitor avea picamăr și m-a ajutat să mă demachiez, că altfel nu știu ce m-aș fi făcut”, a povestit, vizibil amuzată, Loredana.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult