Loredana își face trupă cu Tataee de la BUG Mafia. Se va numi Mamaee și Tataee

Încă are zvâc în ea, babornița! Veterana muzicii ușoare românești, Loredana Groza, nu se dă bătută în fața senectuții, deși are peste 70 de ani bătuți pe muchie! Recent, într-o conferință de presă, Loredana a făcut o grimasă misterioasă, pe care jurnaliștii au interpretat-o drept un accident vascular cerebral. De fapt, Loredana încerca să le comunice o mare surpriză: își face trupă cu Tataee: Mamaee și Tataee! Cei doi au publicat și posterul primului concert, în culoare sepia, cu pozele pe care cei doi purii le vor folosi pentru monumentele lor funerare.

Surse din lumea showbizului spun că totul a început de la un cântec al fostei trupe B.U.G. Mafia, ăla cu: ”Veteranii înțeleg mai bine versul lui Tataee”, pe care Loredana l-a înțeles perfect și l-a sunat imediat pe greul muzicii rap (un curent muzical acum dispărut), ca să-i propună să-și unească singurătățile și să urce împreună pe scenă cu cadrul mergător, într-o mega trupă de care în curând vor auzi toate azilele.

”Măcar Loredana va apărea în tabloide însoțită de un bărbat de o vârstă cât de cât apropiată de a ei, dar e posibil ca pozele de pe Instagram să fie ceva mai blurate decât de obicei, dacă i le face Tataee, că îi tremură mâna, săracul”, spune Ayan Pitaru, expert pe partea de monden.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iunie 2024 08:05
Citește mai mult despre: bătrâni loredana Tataee trupă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult