Loredana neagă că are silicoane. „Mi-au crescut de la alăptarea lui Adi Minune”

Loredana Groza a negat din nou că și-ar fi făcut intervenții estetice. Întrebată dacă a apelat la mărirea de sâni, Loredana a declarat că mama natură a înzestrat-o din plin cu calități în zona respectivă și că recent sânii ei s-au mărit pentru că îl alăptează pe Adi Minune.

Prietenele Loredanei spun că au aflat din sure sigure că Adi e foarte pofticios, o trezește chiar și de 4 ori pe noapte ca să sugă cu lăcomie până își face plinul și râgâie mulțumit pe umărul Loredanei, după ce diva îl bate ușurel pe spate.

Ca să mai scape de atâta supt, Loredana și-a cumpărat o pompă de sâni, dar Adi Minune nici nu vrea să audă de biberon și pompa îi provoacă iritații Loredanei, care e nevoită să-și acopere sânii cu și mai mult fond de ten pentru incendiarele pictoriale geriatrice în care tot apare pe Instagram.

Totuși, există guri rele în showbiz care spun că toată faza e un fake news lansat chiar de Loredana, care evident că și-a pus silicoane, dar vrea să se scoată cu această poveste cu alăptatul: ”La vârsta ei, m-aș mira ca Loredana să mai producă lapte din glandele alea scofâlcite și înghesuite de silicoane”, ar fi declarat Dana Budeanu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 aprilie 2022 18:25
Citește mai mult despre: adi minune loredana silicoane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult