Loredana și-a luat betonieră, ca să-și facă singură materialele cu care se machiază

„Cea mai fericită zi din viața mea!“, a exclamat Loredana Groza în momentul în care și-a văzut visul cu ochii: propria ei betonieră. Proaspăta achiziție a Loredanei o va ajuta să își pregătească „în casă“, cum se spune, toate materialele de care are nevoie pentru un machiaj reușit, care să-i ascundă toate gropile și denivelările feței.

„Sunt sigură că voi face economii importante“, este convinsă Loredana. „Până acum pierdeam foarte mult timp și foarte mulți bani mergând cu șpaclul în mână pe șantierele de fițe din nordul Capitalei. Și nici nu găseam întodeauna materialele cele mai bune, plus că trebuia să ascult glumele de autobază ale muncitorilor. Acum, gata, dacă vreau un machiaj, am scos capul pe geam, am fluierat după muncitori și ei imediat se apucă să prepare în betonieră toate materialele de care am nevoie. Va fi atât de simplu.“

Vecinii Loredanei nu sunt însă deloc încântați de noua achiziție a artistei. Asta pentru că Loredana începe să se machieze destul de devreme, de pe la orele 6-7 ale dimineții, ceea ce înseamnă că betoniera se apucă de treabă chiar mai devreme, în jur de ora 6. „Și nu doar că face gălăgie la ore imposibile, dar uneori mai și aruncă șmirghelul demachiant peste gard“, a acuzat-o unul dintre vecini.

Scris de Calin
5 februarie 2023 11:30
Citește mai mult despre: loredana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult