Lovitură de teatru! Bona filipineză a dus la Poliţie mai multe bunuri recuperate din casa hoţului Vanghelie

Cazul bonei filipineze acuzate de infractorul Vanghelie că i-ar fi furat din casă se complică. Femeia s-a prezentat azi la Poliţie, unde a returnat mai multe bunuri, probabil ciordite de fostul primar de sector în lunga sa carieră de şuţ şi derbedeu.

Doamna Maria Luisa De Cebalos, de profesie bonă, l-a recunoscut pe Vanghelie într-un catalog cu suspecţi şi s-a crucit când a realizat în casa cui a muncit atâta timp. Aceasta spune că a găsit în casă ceasuri, bijuterii şi alte bunuri scumpe şi a considerat că ceva e dubios: “De unde are balaurul ăsta puşcăriaş bani de aşa ceva? Că de muncit am înţeles că nu a muncit în viaţa lui”, spune bona.

Povestea bonei este confirmată şi de faptul că printre bunurile de valoare declarate ca dispărute de Vanghelie ar fi nu doar bani, ci şi 400 de perechi de oglinzi de Mercedes, recuperate acum de proprietari.

Bona s-a declarat dispusă să depună mărturie contra banditului Vanghelie, însă Poliţia i-a spus că acesta e membru PSD şi chiar dacă intră la puşcărie îl vor graţia colegii din partid.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult