Cine a spus că doar infractorii îşi caută refugiul în ţări tropicale? În urmă cu câteva minute, Codruţa Kövesi a anunţat că se află şi ea în Costa Rica, existând speculaţii că s-ar ascunde de o eventuală demitere anunţată de preşedintele Iohannis, la insistenţa Guvernului şi a liderilor PSD-ALDE.

codruta_in_costa_rica.jpg
"Deşi se bucură de susţinerea partenerilor europeni, Klaus Iohannis e ţinta multor presiuni şi cine ştie ce anunţă diseară în conferinţa de presă. Dacă o demite pe şefa DNA, lupta anticorupţie încasează o lovitură grea", a explicat analistul Olimpiu Ţică.

"Dacă se confirmă că Laura Codruţa Kovesi se află în Costa Rica, Madagascar sau chiar Serbia, lucrurile se complică. Nu poate fi demisă decât dacă autorităţile din ţara respectivă îi aprobă extrădarea, ceea ce ar putea dura câteva luni. Mai mult, dacă solicită azil politic, nu va mai putea fi demisă niciodată, iar Tudorel Toader o să trebuiască să meargă la ea cu zacuscă."

Surse neoficiale au transmis că şefa DNA şi-a făcut griji degeaba, pentru că şi Klaus Iohannis se află în Costa Rica, în concediu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 16.04.2018 17:42 Monden

National Cinematografic