Lovitură dură pentru Capatos! Invitații lui vor trebui să treacă de detectorul de boli venerice

O noua normă CNA, ce prevede că invitații care nu trec cu bine de detectorul de boli venerice nu mai au voie să apară pe sticlă, riscă să lase fără invitați toate emisiunile tabloide din România. Ba, mai mult, măsura se aplică și asistentelor TV, fapt care va duce cu siguranță la dispariția multor emisiuni tabloide de pe piață.

Capatos, Măruță, Simona Gherghe și ăia de la Wowbiz s-au reunit de urgență, cu intenția clară de a forma un sindicat al celor care promovează purtătorii de boli venerice. Dacă nu vor obține măcar o derogare, prin care purtătorii de boli venerice să poata apărea în continuare în emisiuni tabloide, moderatorii amenință că vor scoate purtătorii de boli venerice în stradă.

”E scandalos!”, urlă Capatos. ”Nu e ca și cum asistentele mele ar fi furat bolile venerice. Au muncit pentru ele, și-au făcut o carieră cu ele, iar acum vine CNA-ul și spune că nu mai au voie la TV! În semn de solidaritate, voi împrumuta niște boli venerice de la Loredana Chivu, poate sensibilizez pe cineva.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult