Lovitură dură pentru Viorel Lis. A primit interdicţie la cazinoul din Piaţa Galaţi, din cauza câştigurilor prea mari

Situație dificilă pentru fostul primar Viorel Lis, triplu deținător al centurii de aur la păcănele în versiunile WPA, WPC și WPI. Din cauza câștigurilor exagerate obținute la sala de păcănele din Piața Galați, acesta a fost exclus pe viață din cazino, pentru a nu mai produce și mai multe pagube.

„Problema este simplă, dl. Lis vine aici aproape zilnic, joacă câteva mâini și golește casa. Are simț, știe când s-a încărcat mașina, ne usucă de bani. Chiar ieri, când am luat decizia asta, a câștigat o sută de lei, a trebuit să plătim cu bancnota noastră de jack-pot, ținută într-o casetă securizată. L-am chemat pe șefu să deschidă cutia să-i dăm suta de lei domnului Lis”, a declarat un angajat al cazino-ului.

Contactat telefonic, campionul Viorel Lis nu a dorit să facă declarații. Surse din apropierea acestuia spun că se pregătește pentru cântarul oficial, să știe ce scaun să-i pună la un nou cazino de păcănele, pe Vasile Lascăr aproape de Italiană, unde premiile se ridică până la amețitoarea sumă de 120 de lei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 aprilie 2017 19:04
Citește mai mult despre: lis pacanele

Alte articole

Vezi mai mult