Lovitură pentru fostul Radio 21! Denumirea Virgin Radio, luată deja de radioul studenţilor de la Politehnică

Mult trâmbiţata transformare a postului Radio 21 în Virgin Radio Romania nu mai poate avea loc! Reprezentanţii postului au fost notificaţi zilele trecute că marca “Virgin Radio” e deja înregistrată la OSIM, fiind folosită de mai bine de 12 ani de radioul din campusul Politehnicii.

“Ascult Virgin Radio de când am intrat la facultate, au emisiuni foarte frumoase despre C++ şi Java, muzică în 8 biţi, reviewuri de jocuri, tot ce ţi-ai putea dori la o petrecere în cămin”, spune Gabi Duligă, student în anul 8 la Automatică. “Fireşte că sunt îngrijorat că un trust străin lipsit de scrupule ne-ar putea fura denumirea.”

Surse din Radio 21 spun că angajaţii postului au răsuflat însă uşuraţi la aflarea veştii. “Acum nu ne ascultă nimeni, dar dacă, Doamne fereşte, aveam succes ca Virgin Radio, cum mai puteam să dăm ochii cu lumea pe stradă?”, se întreabă ??? şi ???, gazdele matinalului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
25 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult