Lovitură sub centură! I-a intrat soţia în telefon şi le-a făcut grase pe toate femeile cu care vorbea pe chat!

Situaţie îngrozitoare pentru Marian Coltea din Berceni. Soţia acestuia a profitat că bietul om aţipise şi a intrat pe telefonul lui. A accesat toate aplicaţiile de chat şi a trimis mesaje bagaboantelor pe care le vrăjea Marian, transmiţându-le mesaje nasoale, gen “Eşti grasă”, “Ai guşă”, sau “Celulita de pe curul tău mă bântuie”.

Femeia spune că nici n-a fost greu să găsească idei de jigniri, pentru că Marian avea în listă zeci de frizeriţe îngălate şi piariste grase. “Nu mă deranjează că vorbeşte cu alte femei. Asta e normal la un bărbat. Mă deranjează că vorbeşte cu şleampetele alea”, explică Miruna, soţia lui Marian.

Miruna susţine că a fost o singură problemă, cu una Amalia, angajată la o bancă locală, care nu doar că nu s-a supărat că o fac grasă, ci i-a plăcut şi a început să-i scrie: “Aşa, centaure, umileşte-mă”. Miruna a scăpat însă repede de ea: “I-am trimis un clip de la trupa The Motans şi a crezu că Marian e gay, aşa că i-a dat block”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 august 2018 15:08

Alte articole

Vezi mai mult