Luaţi prin surprindere de sirene, 200.000 de români au aruncat jointul la WC

A fost un simplu exerciţiu de alarmare cu ocazia Zilei Protecţiei Civile, dar pentru mii de români a însemnat vreo treij’ de lei cinstiţi aruncaţi pe apa Sâmbetei! Luaţi prin surprindere de sirenele care au pornit brusc la zece dimineaţa, aproximativ 200.000 de persoane de toate vârstele din România s-au panicat şi au aruncat jointurile la WC.

„Fumam şi eu un cuiuţ la birou cu fetele, ca tot omu’, johnule. Când am auzit goarnele alea afară, ne-am făcut tot felul de filme în cap, ne-am gândit că ne-or fi turnat vreun vecin… Am aruncat repede trompeţica la WC şi am dat cu Glade. Când colo, exerciţiu de nu ştiu care. Acu’ nouă cine ne plăteşte iarba şi sperietura? Ciolacu?”, spune Olimpia, 49 de ani, expert contabil.

„Nu mai poate omul să bage un gigi liniştit în pauză, că te bagă ăştia în bengă cu nino-nino”, oftează Valeriu, 32 de ani, administrator de reţea. „Măcar n-am apucat să trag apa. Sper să n-aibă gust naşpa după ce se usucă.”

„Deşi alarmele aeriene chiar nu sună DELOC ca nişte sirene de poliţie, tâmpenia asta se întâmplă de fiecare dată. Până şi eu am păţit-o într-o zi! Chill, brosultanilor, nu vine nimeni să vă caute de mariaioana”, a precizat un reprezentant ISU.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 februarie 2024 11:41
Citește mai mult despre: exercitiu de alarmare sirene

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult