Lucian Mândruţă va dormi în cort, ca un fost prezentator TV de succes

Implicat într-o campanie de susţinere a refugiaţilor, numită Labirintul Umanitar, prezentatorul TV Lucian Mândruţă va dormi într-un pat de campanie în parcul Herăstrău timp de două zile (48 de ore). „Am să încerc să simulez viaţa unui refugiat în primul rând ca să văd şi eu cum este, dar şi ca să îndemn alţi oameni – tineri şi mai puţin tineri – să încerce experienţa voluntariatului, împreună cu CE, cu ONG-uri ”, a spus Lucian Mândruţă pentru Mediafax.

 

Această campanie este deocamdată axată pe patru tipuri de dezastre: cutremure, conflicte armate, inundaţii şi foamete. Odată cu implicarea lui Mândruţă, la acestea patru s-ar putea adăuga şi un alt tip de dezastre, emisiunile TV de rahat prezentate de oameni inteligenţi care se compromit penibil.

 

După ce va simula timp de două zile viaţa de refugiat, Mândruţă şi-a propus să mai simuleze şi viaţa de prezentator TV de succes, ca să vadă cum este, dar şi ca să îi îndemne pe alţii să o practice. Campania se va numi Labirintul urinar, iar dacă va avea succes tot mai mulţi telespectatori români vor pleca de bună voie în teatrele de război şi în epicentrele cutremurelor, preferând să calce pe o mină antipersoană decât să se mai uite la emisiunea “Pâine şi circ”.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 mai 2010 13:52
Citește mai mult despre: cort mandruta refugiat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult