Lucian Mîndruţă s-a plimbat 9 ore cu taxiul pentru că nici el, nici şoferul n-au ajuns la vreo concluzie

Una din cele mai lungi confruntări politice din istorie a ajuns la final doar după ce taximetristul care-l transporta pe Lucian Mîndruță a ieșit din tură. Omul susține că ar mai fi avut câteva argumente de analiză politică pe care ar fi vrut să i le prezinte reputatului jurnalist, dar nu a mai avut timp că mașina trebuia preluată de colegul din tura a doua.

De cealaltă parte, deși a discutat cu taximetristul politică timp de 9 ore, Lucian Mîndruță spune că interlocutorul său nu a fost unul ușor și că nu este convins că a înțeles 100% ce a dorit să-i spună. „Este foarte important ca fiecare membru al societății noastre să contribuie cu o părere politică, această piață a ideilor și a dialogului urmând să genereze mai mulți oameni care vorbesc și analizează probleme de politică și societate. Simt că acesta este scopul meu în viață, să conving cât mai mulți oameni să se comporte ca mine”, a declarat Lucian Mîndruță într-un status pe Facebook.

Discuția între cei doi ar putea fi reluată pe Facebook, pentru că așa prevăd regululile Federației Internaționale de Trăncăneală, se poartă câte o partidă la fiecare din participanți acasă, pe terenul propriu, până epuizează la maxim subiectul despre care discută. Altă regulă spune că subiectul pe care se dezbate trebuie ales aleatoriu și că toți jucătorii trebuie să aibă minim o părere, indiferent că e vorba de accidente aviatice, strategii politice, incendii, biciclism, medicamente, ecologie, yachting sau bere.

Scris de Eftimie
24 mai 2018 15:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult