Lucrătorii stradali vor fi dotați cu costume de scafandru, ca să poată dormi în gropile umplute cu apă

Dacă până acum se temeau de venirea toamnei, pentru că ploaia făcea imposibil dormitul în gropi, lucrătorii stradali au primit o veste care aproape i-a trezit din somn de bucurie. Primăria a anunțat că va investi în costume de scafandru, astfel încât aceștia să poată dormi în gropile neastupate chiar și în perioadele cu precipitații abundente.

„Am luat decizia după ce ne-am dat seama cât de inutilă este investiția în utilaje, având în vedere că cele mai multe rămân nefolosite cu anii. Sigur, sunt și muncitori mai inventivi, care folosesc cuvele buldoexcavatoarelor ca să-și amenajeze culcușuri confortabile, alții mai scunzi se lăfăie în roabe, dar e prea puțin, raportat la banii investiți, ei tot de gropi fiind atrași mai mult. Prin urmare, am decis să vindem toate utilajele și să le cumpărăm în loc costume de scafandru, sunt mult mai utile”, a declarat un reprezentant al Primăriei București.

Pe lângă investiția în costumele de scafandru, municipalitatea a anunțat că va dota gropile cu floră și faună marină, astfel încât muncitorii să aibă ce admira în rarele momente când sunt treji, iar tuburile de oxigen pot fi umplute cu bere Bucegi, în caz că li se face sete sub apă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
25 noiembrie 2015 16:00
Citește mai mult despre: balti Bucuresti drumari gropi meteo ploaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult