Lucrează şi în vacanţă! Piraţii somalezi din Oceanul Indian se plâng că îi tot jefuieşte Dragnea

Teroare în largul coastelor Africii de Est! Aflat în vacanţă în Oceanul Indian, Liviu Dragnea a intrat în conflict cu temuţii piraţi somalezi, care se plâng că şeful PSD vine noaptea şi le fură prada – fie prin contracte păguboase cu firma Tel Drum, fie direct, sub ameninţarea armei.

“Aseară am jefuit un vas de croazieră. Strânsesem şi eu câteva mii de dolari, mă bucuram că am ce duce înapoi la copii, să mâncăm şi noi bine, să plătesc ratele şi facturile… când colo, în zorii zilei, ce să vezi? Cufărul gol-goluţ, şi la locul faptei câteva fire de mustaţă. Asta-i mâna lui Dragnea!”, a declarat Abubakar Oualihassan, căpitanul unui renumit echipaj de piraţi din Mogadishu.

“La naiba, fac piraterie de când mă ştiu, ştiu să recunosc când un hoţ e mai bun ca mine, dar habar n-aveam că aşa se simte să fii călcat de tâlhari. Am rămas cu un gol în stomac. Asta le-am făcut noi oamenilor atâta vreme?”, a continuat piratul somalez, cu lacrimi în ochi.

“Eu unul o să mă întorc la păstorit capre şi sper ca Allah să-mi ierte păcatele tinereţii, dar vai de capul poporului care-l are pe Dragnea pe cap toată ziua”, a încheiat fiorosul corsar african, privind cu tristeţe cutia în care fusese, cu doar o zi în urmă, comoara piraţilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 aprilie 2017 11:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult