Ludovic Orban acuză abuzurile din Piaţa Victoriei: “Pe o rază de 2 km nu se vindea nicăieri alcool!”

Preşedintele PNL este indignat de cele petrecute pe 10 august în Piaţa Victoriei! Ludovic Orban spune că a venit la protest, dar a căutat ore în şir un chioşc la care să se vândă alcool prin centrul Bucureştiului, pentru că peste tot era interzisă vânzarea. Orban condamnă acest abuz incalificabil al jandarmilor şi a făcut plângere penală la Parchetul Militar, dar şi la ANPC.

Martorii spun că deşi nu fusese atins de gazele lacrimogene, Ludovic Orban era congestionat, roşu la faţă şi cu ochii lăcrimoşi, cu faţa buhăită şi îi tremurau mâinile, probabil de la adrenalină. Liderul liberalilor spune că a stat 5 ore în soare şi n-a venit nimeni măcar cu un gin tonic, sau cu un Cuba Libre, să se mai întremeze.

Ludovic Orban descrie ce a trăit el la protest: “La orele 22:30 i-am dat lui Leon Dănăilă 50 de lei, să-mi aducă un sixpack de ce-o fi. A venit pe la 23:00 cu un radler fără alcool. I l-aş fi spart în cap, dar e bătrân şi senil. Pe la 23:45 am plecat pe Titulescu. Jandarmii după mine. Intram într-un chioşc, întrebam de băutură, eram refuzat. De la Revoluţie n-am mai trăit aşa ceva! Din fericire m-a recunoscut un băiat din Gara de Nord, care mi-a dat din berea lui şi aşa am reuşit să mă liniştesc”, spune Orban, tremurând.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 august 2018 17:08

Alte articole

Vezi mai mult