Lui Smiley i-a revenit miraculos vocea după ce pro-rușii i-au dat mai mulți bani

Răsturnare de situație la răsturnarea de situație. Smiley a anunțat inițial că va cânta în Republica Moldova în cadrul unui eveniment organizat de pro-rușii din partidul lui Ilan Șor, după care a revenit și a spus că are laringită acută și nu mai poate cânta deloc. Iar acum lui Smiley i-a revenit miraculos vocea.

„Imediat ce-a anunțat că are laringită, Smiley a fost sunat de oamenii lui Ilan Șor din Republica Moldova, care i-au spus doar atât: «Îți dăm mai mulți bani». Două secunde n-au trecut și Smiley fredona piese de zici că era bariton. Așa recuperare miraculoasă de voce n-am văzut în viața mea“, a povestit impresarul cântărețului.

Cât despre cei care spun că Smiley n-ar trebui să accepte să cânte la un eveniment organizat de politicieni pro-ruși, impresarul este de partea clientului său. „Haideți să fim cerebrali și să vedem lucrurile așa cum sunt“, a cerut acesta. ”Oamenii ăia vor sta afară în frig și-l vor auzi pe Smiley cântând. Asta e o tortură pentru ei, deci foarte bine că Smiley se duce în Republica Moldova.“

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
8 noiembrie 2022 18:50
Citește mai mult despre: Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult