Luju și Antena3 îl atacă pe Selly: „Bunicul lui e un cunoscut torționar comunist”

Prezența la Digi24 alături de cei doi stegozauri ai plictiselii, Mîndruță și Prepliceanu, i-a atras lui Șelly nenumărate critici din partea internauților și a mass-media. Cel mai dur atac a venit din partea site-ului Lumea Justiției (luju.ro) și a Antenei 3, care l-au acuzat că e nepotul unui cunoscut torționar comunist.

„Beizadeaua sinistrului stalinist Igor Șellinski, care a coordonat între 1953 și 1956 represiunile împotriva țăranilor care se opuneau colectivizării. Bunicul lui Șelly a trimis 25 de milioane de țărani și intelectuali la canal. Era știu faptul că făcea parte din anturajul lui Stalin, fiind coleg de șpriț cu fratele dictatorului sovietic. Un puțoi ca ăsta vine să ne spună să votăm inteligent când bunicul său era amantul Anei Pauker și al Elenei Ceaușescu?”, a întrebat Mugur Ciuvică în emisiunea sa de la Antena 3.

Mihai Gâdea spune că site-ul luju.ro a prezentat dovezi incontestabile că Selly din Craiova este rudă cu Igor Șellinski, respectiv o notă de informare internă a securității, care spune că bătrânului îi plăceau televizoarele și femeile, ceea ce înseamnă că a făcut copii pasionați de domeniul video. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2019 14:16
Citește mai mult despre: antena 3 luju selly

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult