Lumea e tot mai tristă. N-am mai râs de o lună de o femeie care parchează

Încet-încet coronavirusul ne răpește bucuriile simple. Se face deja o lună de când cei mai mulți români stau acasă și n-am mai avut ocazia să râdem sincer de o femeie care încearcă să facă o parcare laterală. De la geamul apartamentului sau al biroului, priveam și ne binedispuneam – asta era o distracție nelipsită din viața fiecărui român.

Sunt multe voci care susțin că pe lista activităților permise în starea de urgență ar trebui trecută și posibilitatea ca femeile să iasă afară și să facă parcări. ”Altfel riscăm ca femeile să-și piardă și puțina dexteritate pe care o au când vine vorba de parcat mașina. Și, bineînțeles, se pierde și bucuria pe care femeile care parchează o aduc în societate. Avem nevoie să mai și râdem în perioada asta grea”, susține reputatul bărbat Decebal Popescu.

”Și, să recunoaștem, bărbații sunt mult mai afectați decât femeile de statul ăsta acasă”, a continuat reputatul bărbat. ”O bârfă poate fi făcută și la telefon sau pe rețelele sociale, în timp ce o bere cu băieții la terasă nu poate fi înlocuită de nimic. Ca să nu mai spun că, de când se stă acasă, bieții bărbați trebuie să ducă de două ori mai des gunoiul”.

Scris de Calin
10 aprilie 2020 06:04
Citește mai mult despre: parcare

Alte articole

Vezi mai mult