Proaspăt sosit de la Poarta Albă, Gigi Becali era cât pe-aci să-i dea un atac de cord soţiei sale! Luminiţa Becali s-a arătat totalmente şocată de eliberarea lui Gigi, spun jurnaliştii prezenţi la faţa locului, deoarece era convinsă că acesta ieşise din puşcărie în urmă cu mai bine de şase luni.

bendeac_becali_sotia.jpg
Ulterior s-a dovedit că, în ultima jumătate de an, doamna Becali locuise cu actorul Mihai Bendeac, o confuzie pe care o fac deseori chiar şi apropiaţii finanţatorului Stelei. Abia când soţul ei adevărat a coborât din maşină, Luminiţa Becali şi-a dat seama de eroarea în care se afla, simţindu-se "destul de jenată".

“Acum vreo şase luni mă plimbam liniştit pe stradă, căutând de lucru, când doamna Becali mi-a sărit în braţe, plângând de bucurie. Am tot încercat să-i zic că nu sunt eu Gigi, dar nu ştiam cum să fac asta fără să-i frâng inima. În plus, face nişte brânzoaice excelente”, a declarat actorul, printre hohotele de râs ale lui Gigi Becali.

“Cum să mă supăr pe bietul băiat? Din contră! Mă bucur că mi-a ţinut paiele calde”, a adăugat Becali, pregătindu-se pentru primul său somn odihnitor în mulţi ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 03.04.2015 18:39 Monden

National Cinematografic