Proaspăt sosit de la Poarta Albă, Gigi Becali era cât pe-aci să-i dea un atac de cord soţiei sale! Luminiţa Becali s-a arătat totalmente şocată de eliberarea lui Gigi, spun jurnaliştii prezenţi la faţa locului, deoarece era convinsă că acesta ieşise din puşcărie în urmă cu mai bine de şase luni.

bendeac_becali_sotia.jpg
Ulterior s-a dovedit că, în ultima jumătate de an, doamna Becali locuise cu actorul Mihai Bendeac, o confuzie pe care o fac deseori chiar şi apropiaţii finanţatorului Stelei. Abia când soţul ei adevărat a coborât din maşină, Luminiţa Becali şi-a dat seama de eroarea în care se afla, simţindu-se "destul de jenată".

“Acum vreo şase luni mă plimbam liniştit pe stradă, căutând de lucru, când doamna Becali mi-a sărit în braţe, plângând de bucurie. Am tot încercat să-i zic că nu sunt eu Gigi, dar nu ştiam cum să fac asta fără să-i frâng inima. În plus, face nişte brânzoaice excelente”, a declarat actorul, printre hohotele de râs ale lui Gigi Becali.

“Cum să mă supăr pe bietul băiat? Din contră! Mă bucur că mi-a ţinut paiele calde”, a adăugat Becali, pregătindu-se pentru primul său somn odihnitor în mulţi ani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 03.04.2015 18:39 Monden

National Cinematografic