Luminiţa Becali, stupefiată de eliberarea soţului: “Şi la mine acasă cine era, Bendeac?”

Proaspăt sosit de la Poarta Albă, Gigi Becali era cât pe-aci să-i dea un atac de cord soţiei sale! Luminiţa Becali s-a arătat totalmente şocată de eliberarea lui Gigi, spun jurnaliştii prezenţi la faţa locului, deoarece era convinsă că acesta ieşise din puşcărie în urmă cu mai bine de şase luni.

Ulterior s-a dovedit că, în ultima jumătate de an, doamna Becali locuise cu actorul Mihai Bendeac, o confuzie pe care o fac deseori chiar şi apropiaţii finanţatorului Stelei. Abia când soţul ei adevărat a coborât din maşină, Luminiţa Becali şi-a dat seama de eroarea în care se afla, simţindu-se „destul de jenată”.

“Acum vreo şase luni mă plimbam liniştit pe stradă, căutând de lucru, când doamna Becali mi-a sărit în braţe, plângând de bucurie. Am tot încercat să-i zic că nu sunt eu Gigi, dar nu ştiam cum să fac asta fără să-i frâng inima. În plus, face nişte brânzoaice excelente”, a declarat actorul, printre hohotele de râs ale lui Gigi Becali.

“Cum să mă supăr pe bietul băiat? Din contră! Mă bucur că mi-a ţinut paiele calde”, a adăugat Becali, pregătindu-se pentru primul său somn odihnitor în mulţi ani.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
3 aprilie 2015 16:39
Citește mai mult despre: Bendeac gigi becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult