Luptător ninja, camuflat perfect de faptul că stă pe invisible

Un luptător ninja a reușit să se strecoare neobservat printr-o mulțime de oameni aflați pe net, după ce a apelat la arta camuflajului și a trecut pe invisible. El și-a atins scopul cu multă abilitate. Pe toată perioada cât a stat pe Messenger, nimeni nu l-a abordat ca să-l întrece ce mai face.

Sunt versat în arta decepției și pot păcăli pe oricine”, a declarat lupătorul ninja, prin intermediul unor offline-uri. „Dacă vreau să trec neobervat, trec, pentru că am capacitatea de a mă face nevăzut pe Yahoo Messenger, pe Meebo și pe chat-ul de la Facebook. În momentul ăla devin un individ foarte periculos și pot să atac din senin cu linkuri enervante și invitații în oraș.”

Maestru al camuflajului, luptătorul ninja lasă commenturi pe net numai sub semnături false, pentru a nu da de înțeles că a trecut pe acolo. Recent, el l-a înjurat pe Cartianu la sfârșitul unui editorial din Adevărul, însă a pretins că este gigel38. Când atac eu, victima habar n-are de unde a venit lovitura. Asta îmi dă un avantaj tactic foarte prețios. Cine se pune cu mine, se pune cu internetul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
1 iulie 2011 01:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult