Lux! O pensionară a organizat în faţa blocului prima Expoziţie Internaţională de câini rasa maidanez

Bucureştiul se află din nou pe harta chinologică a lumii, graţie eforturilor susţinute ale unei doamne în etate din sectorul 5! Aceasta a organizat în faţa blocului cea dintâi Expoziţie Internaţională de câini rasa maidanez din istorie, cu scopul declarat de a convinge autorităţile chinologice să omologheze “ciobănescul urban”.

“Am avut probe de frumuseţe, probe de agilitate, de muşcat şi lăsat mizerie, exact ca la o expoziţie obişnuită de câini de rasă. Eu i-am înscris în concursuri pe toţi cei 12 căţei pe care-i hrănesc, şi niciunul nu a plecat fără premiu, deşi au concurat împotriva unor exemplare superbe de maidanez din Rusia, Kîrgîzstan şi alte ţări cu tradiţie”, mărturiseşte un locatar al unui bloc învecinat, proprietar al unei cunoscute canise ad-hoc.

“Secretul? Pregătirea temeinică! Încă de anul trecut i-am lăsat în scara blocului, ca să aibă blana lucioasă şi fălcile puternice”, adaugă crescătorul.

Evenimentul, pe care bătrâna spune că îl va organiza periodic, a atras mii de turişti pasionaţi de câini, dar şi localnici curioşi, care s-au amuzat urmărind cei peste 580 de maidanezi pur-sânge în timp ce făceau giumbuşlucuri, muşcau trecătorii sau îşi făceau nevoile pe treptele blocului, demonstrând abilităţile ieşite din comun ale rasei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult