Mădălina sparge tăcerea mormântală

De câteva zile, Mădălina Manole dă mai multe declaraţii în presă decât pe vremea când trăia. Pe undeva, e de înţeles. De când a murit e din nou în atenţia publicului, tabloidele ar da orice ca să smulgă câteva vorbe de la ea. Se pare că una dintre cele mai recente declaraţii sună cam aşa: “Dacă aş şti ce scrie presa acum despre mine, m-aş răsuci în mormânt.”

Azi am citit despre cum a fost omorâtă Mădălina de către soţul ei. Pentru că, aşa cum ştie deja toată lumea care a avut ochi să citească, Mădălina a fost omorâtă de soţul ei. Bărbatul se pare că i-a turnat cu forţa Furadan pe gât. O spune chiar Mădălina Manole, deci ar trebui să fie pe bune. Mădălina n-ar avea niciun motiv să mintă acum. La ce i-ar mai folosi, când e deja moartă?

 

Toate declaraţiile astea ajung în presă prin intermediul mediumului Carmen Harra. Clarvăzătoarea – sau ce e – pare a avea o relaţie privilegiată cu Mădălina. Practic, e confidenta ei. Parcă le văd stând la o cafea şi discutând, ca-ntre femei, despre cât de porc era soţul cântăreţei. Na, aşa-s bărbaţii, îţi spun că te iubesc, dar dacă-i laşi puţin să-şi facă de cap ajung să-ţi toarne pesticid pe gât. Tu, ca femeie, ce poţi să faci? Stai şi înghiţi.

 

Pe de altă parte, mă gândesc că e destul de tristă viaţa de apoi – tristă şi, pe undeva, limitată ca posibilităţi – dacă nu ai altceva mai bun de făcut decât să stai de vorbă toată ziua cu Carmen Harra.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
29 iulie 2010 15:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult