Madonna a împlinit 60 de ani şi a cerut cetăţenie română, după ce a aflat ce pensie are Arşinel

E milionară, dar nu se compară cu o slugă a pesediştilor, ca Arşinel! Imediat după ce a împlinit 60 de ani, Madonna a început să se gândească la bătrâneţe, aşa că a cerut cetăţenie română, în speranţa că va primi o pensie grasă, precum mulţi alţi artişti români, care s-au remarcat prin verva cu care au pupat în cur regimul de la putere.

“Înţeleg că acest Alexandru Arşinel, un ţăran infect, nu doar că a primit un rinichi peste rând la transplant, dar are şi o pensie enormă, specială. Păi eu am ţinut sute de concerte şi am lansat discuri de aur, dar nu am banii lui!”, declară siderată artista Madonna.

Artista americană e uluită că şobolanul Arşinel n-a cântat nimic în viaţa lui, fiind prea incompetent şi lipsit de talent, şi cu toate astea trăieşte în lux, din banii oamenilor cinstiţi. Mai mult, odiosul Arşinel e şi decorat de statul român şi va fi înmormântat cu onoruri militare: “Sper să fie înmormântat cât de curând, şi pensia să fie dată unor copii, sau unui spital”, a mai spus Madonna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 august 2018 20:20
Citește mai mult despre: arsinel Madonna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult