Madonna, avertizată că dacă va continua cu operațiile va ajunge ca Loredana

Avertisment dur pentru fosta cântăreață Madonna, care a apărut recent în public cu o față diformă, complet diferită de cea cu care erau obișnuiți fanii ei. Inițial, televiziunile care transmiteau gala Grammy`s au blurat imaginea, convinse că pata aceea maro de pe suprafața lucioasă a chipului Madonnei e de fapt curul.

”Să ne înțelegem, Madonna a fost o femeie urâtă toată viața ei și nicio operație estetică nu va putea schimba asta. Tocmai de aceea am avertizat-o să înceteze cu intervențiile chirurgicale. Uneori tot ce trebuie să faci e să-ți cumperi un filtru bun de Instagram și să stai potolită acasă, unde să croșetezi ciorapi pentru bărbat și să-ți crești nepoții, cum fac alte femei bătrâne, gen Luminița Anghel, sau Delia”, spune chirurgul plastic Mioara Papuc.

Nu doar chirurgii plastici au tras un semnal de alarmă. Mai mulți psihiatri au avertizat-o pe Madonna să accepte cât mai rapid că a devenit o hârcă de baborniță decrepită și să înceteze să-și manifeste disforia de identitate care o face să-și modifice radical trăsăturile feței, dacă aia se poate numi față: ”Madonna riscă să ajungă în faza terminală, aceea de Loredana, de unde nu mai există cale de întoarcere”, spun psihiatrii.

Scris de Ionut
9 februarie 2023 19:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult