Mafiot japonez ascuns în Mizil, dat de gol că mânca semințele cu bețigașe

Șoc printre locuitorii din Mizil. Un bărbat care s-a mutat în în oraș acum 4 ani s-a dovedit a fi un lider Yakuza, condamnat în Japonia la închisoare pe viață pentru crime multiple și trafic de droguri. Japonezul a fost dat de gol de un gest care i-a șocat pe localnici: spărgea semințele cu bețigașe.

„Cine s-ar fi gândit că bărbatul simpatic cu tatuaje pe tot corpul, care ieșea la plimbare cu sabia la vedere și dădea binețe la toată lumea ar putea fi un temut mafiot japonez?“, s-a întrebat retoric primarul din Mizil. „Vă spun eu: nimeni! Nici prin gând nu ne-a trecut c-ar avea un trecut dubios. Însă când l-am văzut cum mănâncă semințele, atunci ne-am dat seama că e ceva suspect și am anunțat poliția.“

Chiar dacă va ajunge în închisoare în țara natală, mafiotul japonez spune că pe undeva se bucură c-a fost descoperit. „Să trăiesc în Mizil a fost o pedeapsă mai mare decât îmi puteam imagina vreodată, n-are cum să fie mai rău într-o închisoare japoneză decât aici. Regret doar că nu m-am deconspirat mai devreme“, le-a spus acesta polițiștilor care l-au arestat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 martie 2021 13:27
Citește mai mult despre: japonez mafiot mizil seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult