În România a avut loc recent un număr de magie atât de spectaculos încât la ProTV s-au dat 20 de oameni afară că nu a fost descoperit de ei și dat la „Românii au talent”. Claudiu Hog, un mentalist din Tuzla a reușit, doar cu puterea minții, să alinieze perfect ușile unui dulap IKEA proaspăt montat. 

mentalist_ikea.jpg

Numărul de magie a fost cu atât mai impresionant cu cât mentalistul nu s-a folosit decât de o șurubelniță, un nimbus, o nivelă, două patente, patru șipci, un cadru de aluminiu, un strung de bucătărie, un levier, o ruletă, o carte de rugăciuni, instrucțiunile de la dulap, patru ingineri, un aparat de proiecție laser, o imprimantă 3D, o baghetă magică și un set de batiste scoase de după urechea unui copil care se uita la toată treaba cu gura căscată.

„Din ce știu eu, acest număr de magie a mai fost făcut o singură dată în europa, în timpul unui turneu Penn&Teller, este singurul act pe care nu l-au explicat din toată istoria lor”, spune mentalistul Cristian Hog. Evenimentul a fost observat și de șeful de design de la IKEA care a decis să-l premieze cu un voucher de cumpărături în valoare de 20 de lei, care poate fi folosit la orice magazin IKEA din Romania. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 22.03.2019 13:58 Monden

National Cinematografic