Magie? Un mentalist a reuşit să alinieze perfect uşile unui dulap de la IKEA

În România a avut loc recent un număr de magie atât de spectaculos încât la ProTV s-au dat 20 de oameni afară că nu a fost descoperit de ei și dat la „Românii au talent”. Claudiu Hog, un mentalist din Tuzla a reușit, doar cu puterea minții, să alinieze perfect ușile unui dulap IKEA proaspăt montat.

Numărul de magie a fost cu atât mai impresionant cu cât mentalistul nu s-a folosit decât de o șurubelniță, un nimbus, o nivelă, două patente, patru șipci, un cadru de aluminiu, un strung de bucătărie, un levier, o ruletă, o carte de rugăciuni, instrucțiunile de la dulap, patru ingineri, un aparat de proiecție laser, o imprimantă 3D, o baghetă magică și un set de batiste scoase de după urechea unui copil care se uita la toată treaba cu gura căscată.

„Din ce știu eu, acest număr de magie a mai fost făcut o singură dată în europa, în timpul unui turneu Penn&Teller, este singurul act pe care nu l-au explicat din toată istoria lor”, spune mentalistul Cristian Hog. Evenimentul a fost observat și de șeful de design de la IKEA care a decis să-l premieze cu un voucher de cumpărături în valoare de 20 de lei, care poate fi folosit la orice magazin IKEA din Romania.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 martie 2019 14:58
Citește mai mult despre: ikea mentalist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult