A történelem viharos forgatagában barátság kötötte össze népeinket. Természetesen, voltak epizódok amikor ti hibáztatok, no meg mi is... Viszont most ki kell mondani a fájó igazságot: A ló túlsó oldalára estünk. A mi Csodálatos Országunk képtelen volt biztosítani Mîndruțának egy állást, ezért a híres Facebook-huszár per pillanat Önök Csodálatos Fővárosában tartózkodik.

mindruta_budapesta.jpg Noha első látásra ártalmatlannak tűnik, felhívnám Önök figyelmét arra, hogy egy nagyon veszélyes alak!

Ha felügyeletlenül hagyják, hamarosan selfie-rohamba esik. Ártalmatlannak tűnik, de ez az ember képes miniszterelnököket megdönteni, anélkül hogy szavazna vagy felemelné tekintetét a maroktelefonjáról.

Ha Önök el szeretnék fogni, amit melegen ajánlunk, könnyen csapdába ejthető egy oroszokról szóló hír segítségével. Csak vigyázat, elfogatása után azonnal vegyék el tőle a telefonját, mert másképp fennáll annak a veszélye, hogy annyira agyondicséri az oroszokat, hogy azok visszaállítják Önöknél a sztalinizmust. Ha fogságban tartják meghatározatlan időre, készek vagyunk átadni Maguknak egy erdélyi megyét… bármelyiket.

Isten minket így segéljen!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 28.05.2015 16:50 Monden

National Cinematografic