A történelem viharos forgatagában barátság kötötte össze népeinket. Természetesen, voltak epizódok amikor ti hibáztatok, no meg mi is... Viszont most ki kell mondani a fájó igazságot: A ló túlsó oldalára estünk. A mi Csodálatos Országunk képtelen volt biztosítani Mîndruțának egy állást, ezért a híres Facebook-huszár per pillanat Önök Csodálatos Fővárosában tartózkodik.

mindruta_budapesta.jpg Noha első látásra ártalmatlannak tűnik, felhívnám Önök figyelmét arra, hogy egy nagyon veszélyes alak!

Ha felügyeletlenül hagyják, hamarosan selfie-rohamba esik. Ártalmatlannak tűnik, de ez az ember képes miniszterelnököket megdönteni, anélkül hogy szavazna vagy felemelné tekintetét a maroktelefonjáról.

Ha Önök el szeretnék fogni, amit melegen ajánlunk, könnyen csapdába ejthető egy oroszokról szóló hír segítségével. Csak vigyázat, elfogatása után azonnal vegyék el tőle a telefonját, mert másképp fennáll annak a veszélye, hogy annyira agyondicséri az oroszokat, hogy azok visszaállítják Önöknél a sztalinizmust. Ha fogságban tartják meghatározatlan időre, készek vagyunk átadni Maguknak egy erdélyi megyét… bármelyiket.

Isten minket így segéljen!

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Thursday, 28.05.2015 14:50 Monden

National Cinematografic