Magyar Testvérek, FIGYELEM! Mîndruță felügyeletlenül sétafikál Budapest utcáin!

A történelem viharos forgatagában barátság kötötte össze népeinket. Természetesen, voltak epizódok amikor ti hibáztatok, no meg mi is… Viszont most ki kell mondani a fájó igazságot: A ló túlsó oldalára estünk. A mi Csodálatos Országunk képtelen volt biztosítani Mîndruțának egy állást, ezért a híres Facebook-huszár per pillanat Önök Csodálatos Fővárosában tartózkodik.

Noha első látásra ártalmatlannak tűnik, felhívnám Önök figyelmét arra, hogy egy nagyon veszélyes alak!

Ha felügyeletlenül hagyják, hamarosan selfie-rohamba esik. Ártalmatlannak tűnik, de ez az ember képes miniszterelnököket megdönteni, anélkül hogy szavazna vagy felemelné tekintetét a maroktelefonjáról.

Ha Önök el szeretnék fogni, amit melegen ajánlunk, könnyen csapdába ejthető egy oroszokról szóló hír segítségével. Csak vigyázat, elfogatása után azonnal vegyék el tőle a telefonját, mert másképp fennáll annak a veszélye, hogy annyira agyondicséri az oroszokat, hogy azok visszaállítják Önöknél a sztalinizmust. Ha fogságban tartják meghatározatlan időre, készek vagyunk átadni Maguknak egy erdélyi megyét… bármelyiket.

Isten minket így segéljen!

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
28 mai 2015 14:05

Alte articole

Vezi mai mult