“Mai aproape de clienţii noştri fideli!” Oficiul Stării Civile se mută în curtea lui Prigoană

Începând de luna viitoare, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se vor putea recăsători la ei acasă, spun autorităţile! De curând, Oficiul Stării Civile din sectorul 3 şi-a mutat sediul chiar în curtea vilei Prigoană, astfel încât cei mai fideli clienţi ai instituţiei să nu mai fie nevoiţi să parcurgă zeci de metri pe jos sau cu maşina până la fostul amplasament.

“Statisticile noastre sunt foarte clare”, spune Decebal Popescu, ofiţer de stare civilă. “Cele mai multe căsătorii din sectorul nostru, peste 75%, sunt între Bahmuţeanu şi Prigoană. Practic, ei justifică existenţa biroului nostru. De aceea, pe lângă cardul de fidelitate şi alte facilităţi de care beneficiază deja, am hotărât să construim un nou sediu, într-un foişor din curtea casei lor. Acum pot apela la noi ori de câte ori au nevoie să se recăsătorească rapid, în toiul nopţii, sau înainte să plece la serviciu dimineaţa.”

Milionarul bucureştean şi actuala/fosta sa soţie au fost încântaţi de decizia autorităţilor locale, susţinând că se vor recăsători chiar şi de 3 ori pe zi de acum încolo. “Lângă coteţul câinelui e locul perfect pentru un avocat specializat în divorţuri”, a declarat Prigoană.

Scris de Vasile
9 mai 2013 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult