Mai bine de jumătate din review-urile de pe Booking ale hotelurilor româneşti sunt scrise de gândaci

Numărul tot mai mare de gândaci din hotelurile românești are o explicație cât se poate de banală: cele mai multe review-uri de pe Booking sunt scrise de gândaci. Și cum majoritatea sunt pozitive, review-urile atrag de la an la an tot mai mulți gândaci în hotelurile românești.

”Dacă un hotel are într-un an multe review-uri pozitive de la – să zicem – nemți, anul următor se vor caza acolo și mai mulți nemți. Așa și la gândaci. Multe review-uri de la gândaci, și mai mulți gândaci în anul următor. Nu e exclus ca, dacă se păstrează ritmul actual, în câțiva ani să avem cazați exclusiv gândaci în multe din hotelurile din România”, a declarat un important operator de turism.

Acesta a adăugat că și stilul de viață al gândacilor ajută mult la înmulțirea lor în camerele de hotel de la noi. ”O familie de doi gândaci care vine anul acesta și e mulțumită, la anul vine cu toți copiii, nepoții, strănepoțiii, străstrănepoții, străstrăstrănepoții, străstrăstrăstrănepoții și străstrăstrăstrăstrănepoții apăruți într-un an, deci o familie de cel puțin câteva mii de bucăți. Așa că e normal să tot crească numărul lor”, spune operatorul de turism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 august 2018 19:49
Citește mai mult despre: Booking gândac hotel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult