Mai bine mai târziu decât niciodată. Dumnezeu își cere scuze pentru ziua de luni

Celebra divinitate Dumnezeu transmite scuze sincere pentru ziua de luni și spune că e printre puținele lucruri pe care le regretă: ”Dacă aveam mintea de acum, vă dați seama că săream direct la marți. Dar eram la prima lume creată, abia mă făcusem pe mine însumi din nimic. Am dat-o la ghici”, a transmis Dumnezeu.

Dumnezeu mai spune că dacă ar putea, ar elimina acum ziua de luni, dar e imposibil: ”Ar însemna să recunosc că am greșit, iar eu nu greșesc niciodată. Cu toate că în sinea mea admit că am fost un bou când am făcut ziua de luni, trebuie s-o las așa, că pe urmă nu mai scap de gura maică-mi”, se plânge Dumnezeu.

Dumnezeu empatizează cu omenirea pentru oribilele zile de luni prin care trebuie să treacă. ”Au fost zile de luni în care mi-a venit și mie efectiv să-mi pun ștreangul de gât, dar fiind etern și infailibil, n-aș muri, doar aș sta așa atârnat. Ce sens ar avea?”.

Dumnezeu spune că măcar oamenii au mai multe vieți și se reîncarnează, având șansa de a deveni câini sau alte animale, care nu au noțiunea timpului. ”Ei au șansa să mai uite, dar eu ce fac, o să trebuiască să trăiesc așa încă 13 miliarde de ani, până la următorul Big Bang”, s-a plâns Dumnezeu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 iulie 2021 07:07
Citește mai mult despre: dumnezeu luni

Alte articole

Vezi mai mult