Mai epic ca-n Game of Thrones. Mii de bucureşteni s-au bătut în Centrul Vechi pe singura bere rece

Scene cumplite de o violenţă ieşită din comun, cum nu se vede nici dimineaţa la urcare în troleibuzele de pe linia lui 79. Mii de bucureşteni s-au încăierat pe singura bere rece din vitrina frigorifică a unui bar din Centrul Vechi. Patronul cârciumii susţine că berea fusese uitată de câteva luni şi chiar era la temperatura optimă, spre regretul lui.

Un supravieţuitor povesteşte grozăvia: “Am văzut berea şi am zis: Daţi-mi şi mie berea aia rece de-acolo din frigider. Chelnerul a râs de mine, că sunt bou, că n-are cum să fie rece. Am luat-o singur, dar am fost atacat. Ceilalţi clienţi au încercat să mi-o ia. Am dat şi eu. Au sărit şi nevestele, n-am văzut aşa păruială nici la inaugurări de-alea unde se dau tigăi. La un moment dat au intervenit scutierii şi jandarmii călare, care încercau şi ei să pună mâna pe berea mea rece”, explică Marian Coltea

Totul s-a terminat când a venit Armata cu un tanc: “M-au somat să le predau berea. Probabil au avut un informator în mulţime. Decât să le-o dau, am preferat s-o sparg. Atunci au sărit toţi pe mine şi m-au cocoşat cu bătaia”, a mai spus Marian Coltea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 iunie 2016 17:00
Citește mai mult despre: bere rece Game of Thrones

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult