Mai grav decât la Cluj! Un vasluian are o pivniță de vin de doar 11 mp

Întreg internetul s-a arătat șocat de faptul că un apartament din Cluj are doar 11 mp, dar o situație mult mai scandaloasă a fost descoperită recent în Vaslui. Este vorba tot despre o încăpere de 11 mp, doar că aceasta nu este destinată locuirii, ci unui scop mult mai important pentru om: e pivniță pentru vin.

Situația este cu atât mai scandaloasă cu cât această pivniță minusculă deservește nu mai puțin de șase persoane: soțul, soția și patru copii. „Moare de sete un singur om c-o pivniță de vin de doar 11 mp, d-apoi o familie de șase persoane. Eu nu știu cum pot trăi așa, că la noi pivnița de vin începe de pe la 500 de mp și merge până la câteva hectare“, s-a șocat un vecin.

Vestea că în Vaslui există o familie care are o piviniță pentru vin de doar 11 mp a ajuns rapid în tot județul. Zeci de vasluieni s-au oferit până acum să le țină năpăstuiților vinul la ei în pivniță, că în cea de 11 mp sigur nu încape totul. Cei șase vasluieni au ales însă să facă un efort supraomenesc și, spre lauda lor, au băut tot vinul care n-a încăput în pivniță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 februarie 2022 08:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult