Mai multe emisiuni Antena 3, suspendate după ce s-a interzis complet circul cu animale

Fanii circului vor avea multe dezamăgiri în următoarea perioadă. Asta pentru că, de duminică, în România s-a interzis complet circul cu animale, ceea ce înseamnă că mai multe emisiuni și vedete Antena 3 vor fi scoase din grila de programe pentru a preveni maltratarea mamiferelor de acolo.

Este vorba, în principal, de emisiunea „În gura presei”, prezentată ani la rândul de un babuin agresiv, „Exces de putere” și, perla coroanei, emisiunea Sinteza Zilei, cel mai îndrăgit spectacol de circ din România din toate timpurile. Emisiunea lui Felix Rache, „Deziluzia optică”, va rămâne în grilă după ce reprezentanții ministerului mediului, care au trimis înștiințările către Antena 3 au întrebat „ce este Felix Rache”.

Animalele vor fi eliberate înapoi în sălbăticie sau, în cazul în care au fost abuzate prea mult timp și nu se mai descurcă în libertate, în rezervații speciale. De exemplu, Adrian Ursu va fi dus la rezervația de urși de la Zărnești în timp ce Mugur Ciuvică și Mircea Badea vor fi trimiși la sanctuarul de cimpanzei de la Năvodari.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 februarie 2017 08:02
Citește mai mult despre: antena 3 circ

Alte articole

Vezi mai mult