Încăierare în zona de tranzit de pe Aeroportul Otopeni, unde mai multe stewardese de la Tarom s-au păruit și s-au rănit cu unghiile ojate din cauză că au venit îmbrăcate la fel la muncă. Stewardesele se acuză reciproc de provocare și fiecare spune că ea s-a îmbrăcat prima cu uniforma respectivă, așa că era dreptul ei s-o poarte.stewardese_tarom_bataie.jpg

”Puteau să mă întrebe. Gina, tu cu ce vii azi la muncă? Dar nu. Așa sunt astea mai tinere, se suie pe tine, vor să urce rapid în ierarhie. Păi, fă, tu știi câte cartușe de țigări am cărat la cală pentru jobul ăsta?”, declară doamna Gina, stewardesă veterană la Tarom.

Încăierarea a dus la pagube semnificative, pentru că o stewardesă a lovit-o pe o colegă cu un sandviș cu șuncă și brânză, care costă 50 de lei pe Otopeni, iar una s-a împiedicat și a distrus 4 burgeri de la Burger King, în valoare de câteva sute de lei, pentru că aveau și ketchup.

Stewardese au fost pedepsite exemplar de conducerea Tarom. Acestea nu vor mai avea voie să se uite urât la călători și nici să folosească expresia: ”Pune-ți singur valiza sus, ce sunt eu, sluga ta, săracule”, preferata celor de la Tarom.

Scris de Ionut | Sunday, 09.06.2019 11:13 Monden

National Cinematografic