Mai mulţi bărbaţi au sunat la descarcerare să fie eliberaţi din braţele iubitelor după Valentine’s

Noapte agitată pentru ambulanţele SMURD şi echipajele de descarcerare, după ce zeci de bărbaţi au sunat disperaţi, rugând să fie scoşi din braţele iubitelor.

„Eram pregătiţi, de Valentine’s Day se întâmplă multe astfel de incidente, probabil din cauza neadaptării pasiunii la condiţiile reale. Am intervenit inclusiv cu elicopterele, pentru cazuri foarte grave. Am avut chiar un menaj-a-trois la Vaslui, femeile nu-i mai dădeau omului drumul din casă, deşi îşi îndeplinise îndatoririle de soţ şi concubin faţă de ele”, susţine Raed Arafat, şeful SMURD.

Deşi nu au suferit răni serioase, bărbaţii declară că sperietura a fost groaznică.

„Am crezut că nu-mi mai dă drumul. Nici nu ştiu de ce am acceptat să vin la ea. A fost o noapte de groază, m-a pus să beau inclusiv şampanie, a fost o tortură. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă când am început să mă îmbrac ca să plec şi ea mi-a spus că ar fi mai bine să petrec noaptea la ea. Au fost 8 ore de coşmar”, susţine Marian, unul din bărbaţii salvaţi de echipajele de descarcerare.

Potrivit medicilor, bărbaţii sunt acum în afara oricărui pericol, însă e probabil să rămână cu sechele serioase după trauma îndurată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult