Neavând un loc de cazare asigurat, unii participanți la Untold au decis să se urce în copacii din Parcul Central clujean. Cum însă ideea asta le-a venit la foarte mulți, a fost doar o chestiune de ore până la primele accidente: sub greutatea fanilor Untold, mai mulți copaci au cedat în această dimineață și au căzut la pământ.

copaci_doborati_parc.jpg Din diverse motive, o mare parte din cei aflați în copaci nici măcar nu au realizat ce s-a întmplat. ”Eu am visat că pluteam lin spre pământ, înconjurat de îngeri”, a povestit unul dintre cei cazați în copac. ”De fapt zburam mai mulți oameni, organizați ca într-un stol”, l-a corectat însă un altul. Important e că, aparent, niciunul din cei cazați în copac nu s-a lăsat învins de căderea la pâmânt, buna lor dispoziție fiind în continuare intactă.

Și cum o dramă nu vine niciodată singură, acum s-au trezit printre cei fără un loc de dormit și hipsterii veniți cu hamace. ”Numărul copacilor de care să ne legăm hamacul a scăzut dramatic. S-a ajuns în situația în care punem hamacele pe trei-patru nivele, altfel nu avem nicio șansă să ni le instalăm”, a povestit un astfel de sinistrat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 04.08.2018 13:41 Monden

National Cinematografic